Tein testin;
Luonteenpiirteet ja seksuaalisuus:
Mikä persoonatyyppi sinä olet?

Sangviinikkonainen on varsinainen ilopilleri. Hän on aina pirteä ja iloinen. Sangviinikkonaisella on luontainen kyky saada miehet tuntemaan olonsa seurassaan kotoisaksi. Tämän vuoksi sangviinikko vetää luokseen miehiä kuin kärpäsiä. Usein sangviinitar pyrkii olemaan kaikille ystävällinen – viehättävä persoona kun on. Miehet saattavat käsittää ystävällisyyden aivan väärin ja luulla, että kyseessä on lemmen leiskauksia. Vaimona sangviinitar on hellä ja rakastava.

Tyydyttävä seksielämä on sangviinittarelle erittäin tärkeää. Häntä ei pahemmin tarvitse vokotella peräkamarin puolelle, sillä hän virittäytyy nopeasti seksin aaltopituudelle. Itse asiassa sangviininaiset ovat hyvinkin aloitteellisia seksin suhteen. Passiivisuus rakastelussa ei kerta kaikkiaan sovi heille. Sangviinittareilla ei myöskään ole estoja seksin suhteen. Joten ei ole mitenkään epänormaalia, että miehen tullessa töistä kotiin, on häntä ovella vastassa pelkkään korsettiin verhoutunut sangviinitar.

Sangviininainen asennoituu hyvin myönteisesti seksiä kohtaan. Tyydyttävä ja nautinnollinen seksi on hänelle hyvin tärkeää, koska se auttaa häntä voittamaan lähes kaikki eteen tulevat vastoinkäymiset. Sangviininaisilla on kova halu miellyttää miestään, joten elämä tällaisen naisen kanssa on nautintoja ja iloja täynnä.




Kumma juttu mutta tuo pitää täysin paikkansa. Ehkäpä eromme syy onkin se, että tämä kolmas osapuoli käsitti ystävällisyyteni väärin ja käytti heikkouttani hyväkseen.